Thread Closed
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schimbare furnizor serviciu hosting
#1
Dragi jucători, așa cum din păcate ați observat, timpul de primire/trimitere pachete între server și client nu este unul optim pentru un gameplay decent. Vina, în acest caz, aparține în totalitate firmei actuale de host "Profihosting.ro" alături de care am decis să purcedem la drum.

Desi aceasta problemă nu persistă de mult timp, fără a contacta în prealabil furnizorul "Profihosting.ro" pentru o eventuală remediere, am luat decizia de muta server-ul la "TNI.ro". Nerespectarea promisiunilor și a "condițiilor contractuale" privind buna funcționare a serviciilor oferite, a fost motivul care ne-a forțat să luăm această decizie. 

Deoarece dorim ca gameplay-ul să fie unul fluent iar hitbox-ul corect, suntem nevoiți să facem această schimbare de urgență, mai devreme de termenul de expirare a facturii pentru serviciul oferit de Profihosting.

DNS-ul cs.fragarea.ro va rămâne același însă adresa IP, va fi alta, drept urmare vă rugăm să adăugați în lista de servere favorite DNS-ul astfel încât actualizarea să se realizeze automat, fără a fi necesară reintroducerea acestuia sau a adresei.

După obținerea contractului cu firma TNI, ne vom asigura că switch-ul între furnizori nu va implica un downtime al server-ului mai mare de 15 minute. Înainte ca aceste demersuri să aibă loc, revenim cu reply la acest topic.

Ne-am asumat vina pentru decizia luată greșit privind alegerea furnizorului și ne cerem scuze clienților pentru disconfortul creat!
[-]
  •
#2
Dragi jucători,

Procesul de transfer al server-ului între furnizori s-a finalizat cu succes. Cu această ocazie vă informăm că:

- a fost schimbată baza de date a statisticilor și am decis ca scorurile să fie resetate
- server-ul rulează pe ReHLDS versiunea 3.4.0.662-dev (Build: 1617)
- latențele se află la un nivel optim asigurând un gameplay fluent
- IP-ul este și va rămâne 89.40.104.103, accesibil și prin DNS cs.fragarea.ro

Vă mulțumim!
[-]
  •
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Schimbare furnizor serviciu hosting00