Thread Closed
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Termeni și condiții utilizare forum
#1
Exclamation 
Regulamentul intern al forum-ului trebuie respectat de toți utilizatorii acestuia. Lista poate suferi modificări în timp fără notificări în prealabil.

1.  Se interzice publicarea aplicațiilor și a materialelor de orice natură ce ar putea dăuna platformelor utilizatorilor (PC, Mobile, s.a.m.d) sau care ar putea sustrage/stoca date în/din sistemele utilizatorilor (viruși, keylogger-e etc.)

2. FragArea nu susține pirateria. Nu vor fi acceptate subiecte ce conțin sfaturi sau ghiduri privind procurarea într-un mod gratuit unor aplicații contra-cost, sau link-uri pentru descărcarea acestora. 
    2.1. Publicarea materialelor (aplicațiilor third-party, scripts, hacks) destinate obținerii unor avantaje competitive în jocuri este interzisă.

3. Membrii trebuie să se exprime printr-un limbaj decent. Sunt sancționate înjuriile, jignirile, ura rasială și șantajele între utilizatorii acestui forum.
    3.1. Mesajele, textele, simbolurile și imaginile ce ar putea avea un impact defăimător sau care ar putea jigni un alt utilizator, vor duce la aplicarea unor sancțiuni asupra contului de pe care s-au publicat.
    3.2. Numele utilizatorului nu trebuie să conțină simboluri, caractere sau cuvinte obscene.

4. Utilizatorii sunt rugați să adopte o exprimare cât mai coerentă în postările lor pentru a putea fi înțeleși.
    4.1. De asemenea, în momentul în care solicită ajutor în soluționarea unei situații, au obligația de a oferi, într-o manieră coerentă toate detaliile posibile privind problema întâmpinată.
    4.2. Membrii sunt îndemnați să evite postările de 2-3 caractere/cuvinte și limbajul de chat („gg”, „gj”, „bv” etc.). Argumentarile și afirmațiile referitoare la subiectul discuției trebuie să fie exprimate pe baza unor fraze.

5. Înainte de deschiderea unui subiect de discuție nou, utilizatorii sunt rugați să verifice în prealabil existența unui subiect identic/asemănător. Se recomandă folosirea cu încredere a funției de căutare.
    5.1. În momentul în care un membru are intenția de a posta, acesta trebuie să se asigure că subiectul se încadrează în categoria destinată subiectului respectiv.
    5.2. Sunt de evitat postările duble pentru mai puțin de 5 zile. Se recomandă editarea mesajului publicat în cazul în care s-au omis anumite informații.
    5.3. Numele subiectului deschis pentru dezbatere trebuie să reprezinte categoria din care face parte.
         5.3.1. Pentru cererile de tip suport privind o problemă întâmpinată, este necesară menționarea pe scurt a acesteia în titlul discuției deschise (ex. „Eroare svc_bad”, „imposibilitate accesare aplicație x”, etc.)

6. Semnătura nu trebuie să depășească 300 de caractere iar banner-ul/imaginea nu trebuie să depășească dimensiunile 500x200 pentru a nu afecta design-ul și paginația forum-ului.

7. Nu sunt acceptate reclamele gratuite către alte site-uri/forum-uri. Adresele pot fi ascunse de cuvinte cu ajutorul opțiunilor de formatare în partea de sus a ferestrei de publicare.

8. Este obligatorie menționarea sursei în momentul publicării unui material pentru care utilizatorul forum-ului FragArea nu deține calitatea de titular.
       8.1. Întrucât se dorește menținerea unui procent ridicat al originalității conținutului publicat pe acest forum, rugăm utilizatorii să-și aducă aportul (prin opinii/sfaturi/detalii în plus, etc) privind materialele preluate din terță parte și publicate.

9. Este necesară respectarea modelelor de cereri sau subiecte la categoriile unde acestea sunt impuse.
[-]
  •
  


Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Termeni și condiții utilizare forum00