Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.
Search Forums
Forum Statistics
 Members: 7
 Latest member: SimonSonmerfield
 Forum threads: 39
 Forum posts: 43

Full Statistics
Online Users
There are currently 8 online users.
 0 Member(s) | 7 Guest(s)
Google

Salutare!

Care mai este statusul pentru server-ul de zm? Server-ul clasic ruleaza impecabil si abea astept sa vad cum va arata cel de zombie. Pe instagram, facebook, forum nu s-a mai anuntat nimic. 

Va mai fi deschis?

Datorită faptului că am renunțat la utilizarea acestui script, am decis publicarea lui. Scriptul preia datele introduse online de client și le trimite către o adresă de e-mail. Aveți libertatea de a-l modifica după bunul plac. Pentru test: http://www.fragarea.ro/cerereadmin/

Adresa de e-mail se modifică din send_form_email.php la linia:

PHP Code:
$email_to "contact@fragarea.ro"

Descărcare:

Întrucât suntem în căutare de personal în vederea administrării server-ului cs.fragarea.ro, deschidem sesiunea de aplicări. Față de alte servere active din piață, munca unui administrator este mult mai ușoară datorită faptului că:

 • Tentativele de utilizare a cheat-urilor wallhack și speedhack sunt blocate și sancționate cele de utilizare a aplicațiilor/script-urilor care alterează experiența de joc (aimbot, fastfire, alias-uri, exploit-uri);
 • Primești notificare atunci când un jucător omoară un inamic prin perete sau când unul a fost detectat pozitiv cu cheat-uri;
 • Poți accesa acomenzile comenzile atât pe admin_ cât și pe amx_;
 • Nu trebuie să stai activ pe aplicații de chat pentru a primi de la jucător dovezile în vederea ridicării interdicției;
 • Nu trebuie să faci și demo și poze unui jucător, comanda _ban prelevează dovezile și setează automat ulterior interdicția jucătorului (detalii aici ).

Model cerere:

Nume real complet:
Nickname: (numele deținut în joc - se verifică în log-uri și pe GameTracker)
Vârsta: 
ID Steam numeric:
Disponibilitate: (intevalul orar de disponibilitate în vederea activării pe server)
Deții/ai deținut un HLDS?: (menționează "Da" dacă deții sau ai deținut un server dedicat Counter Strike 1.6)
Experiență administrare: (precizează numărul serverelor pe care le-ai administrat)
Cum ai aflat de FragArea?: (prin server-ul comunității/de pe internet/la recomandarea unui prieten)


Notă: Înainte de a deschide o cerere, trebuie să ai în vedere aspectele de mai jos.

* Fiecare cerere va avea propriul topic.
* Pentru ca cererea să fie analizată, se impune respectarea modelului prezentat anterior. În caz contrar, nu se aduc indicații ulterioare pentru eventuale rectificări iar topic-ul va fi eliminat.
* Pentru buna desfășurare a jocului, activitatea administratorilor este și ea monitorizată. Oferirea unor date false sau neconforme cu realitatea conduc la pierderea accesului.
* Ne rezervăm dreptul de a alege persoanele cu care să colaborăm.

Bine ați venit în comunitatea FragArea!

În vederea obținerii unui sistem de nume de domeniu (DNS - Domain Name System) sub forma nume.fragarea.ro sau a unui redirect de tipul fragarea.ro/nume, clienții trebuie să îndeplinească următoarele cerințe*:

 • - Adresa către care se aplică DNS/redirect să nu înregistreze un istoric negativ, să nu susțină pirateria sau rasismul și să nu aplice setări/modificări asupra modului de funcționare a platformei/sistemului clientului fără informarea în prealabilă și consimțământul acestuia;
  - Este interzisă deținerea conștientă de materiale ce ar putea dăuna sistemului clientului în cazul accesării acestora.
  - Platforma să fie ținută online de către o firmă ce oferă servicii de hosting și nu pe sistemul personal;
  - În cazul serverelor de jocuri, acestea trebuie să fie deja înscrise și revendicate pe Gametracker.com. După setarea DNS-ului, numele afișat va conține obligatoru nume.fragarea.ro. Deținătorul server-ului nu este obligat în deținerea unei categorii pe forumul comunității, având posibilitatea de a opta doar pentru DNS.
  - Adresa pe care să fie aplicat DNS-ul să fie activă și să nu înregistreze downtime mai mare de 3 zile consecutive.


Model cerere:

 • - Tipul cererii: DNS Server/redirect
  - Nume dorit: în cazul cererilor DNS, forma va fi nume.fragarea.ro iar în cazul redirecționărilor, fragarea.ro/nume.
  - Adresa server: în cazul cererilor DNS pentru serverele de jocuri, se va menționa adresa IP iar în cazul redirecționărilor a link-ului către care va fi aplicată redirecționarea.
  - Tip gameplay: se specifică doar pentru cererile de DNS pentru serverele HLDS/SRCDS (clasic, respawn, zombie etc.)
  - Număr locuri: se specifică doar pentru cererile de DNS pentru serverele HLDS/SRCDS
  - Nume firmă host: numele firmei la care este găzduit server-ul/site-ul
  - Categorie dedicată forum: se menționează prin "Da sau Nu" decizia privind crearea unei categorii speciale pe forum (+ acces de moderare)

* Acești termeni și condiții pot suferi modificări în timp, clienții având obligativitatea verificării periodice a acestora.

Dragi jucători,

Datorită interesului pe care l-ați acordat proiectului, server-ul a avansat în ranking pe Gametracker.com, de la poziția 8622, la cea actuală, înregistrată la sfârșitul lunii iunie de 3725. Conform datelor oferite de Gametraker, rezultatele sunt înregistrate pe ultimele 30 zile calendaristice.

[Image: Untitled.png]

Aceste rezultate nu pot decât să ne bucure având în vedere că pentru acest server nu am optat pentru servicii de boost/redirecte. Pe această cale dorim să le mulțumim celor ce aleg să petreacă un timp semnificativ pe cs.fragarea.ro și nu pe un alt server. Big Grin

Ne plac jocurile online întrucât ne oferă un mod plăcut de relaxare, ne trezesc spiritul competitiv și ne oferă posibilitatea să colaborăm în vederea îndeplinirii obiectivelor in-game.

Stăm informați, căutăm turoriale, cerem și oferim sfaturi pentru a învăța trucurile și posibilitățile de avansare, de îndeplinire a obiectivelor sau pur și simplu ne captează atenția subiectele ce au ca temă de discuție jocul/jocurile preferat/e. Big Grin

Întrucât scopul comunității este de a crea o uniune în rândul jucătorilor, dorim să te întrebăm: 
Ce jocuri dorești să încludem, în plus față de cele existente?

Orice sugestie este binevenită și promitem să oferim un răspuns pentru fiecare sugestie. De asemenea regula se aplică și pentru alte subiecte (altele decât cele cu referire la jocuri).
În plus, ai șansa de a deveni în acest fel, moderatorul categoriei nou create. Smile

[Image: Counter-Strike-Android.png]

Descriere: Facem publică cea mai îmbunătățită versiune a anticheat-ului HLGuard, disponibilă în acest moment pe internet. Cu toate că mulți deținători de servere nu-l mai folosesc, acesta este încă funcțional și eficient mai ales dacă este folosit în paralel cu alte detecții cu care nu ar intra în conflict (ex: plugin-uri amxmodx).

Versiunea engine-ului este v5.2 rc3, lansată în octombrie 2010.

Protecțiile oferite de această versiune HLGuard:
 • Atenționare Aimbot
 • Detecție Alias-uri
 • Detecție Rapid/Burstfire
 • Blocare Wallhack
 • Blocare Speedhack
 • Blocare Spinhack
 • Restricționare nickname/namespam
 • Restricționare nume config-uri *
 • Restricționare cvar *
 • Aplicații third-party* Detecții dezactivate.

În pachet a fost inclus atât build-ul pentru Linux cât și pentru Windows.

Punerea în funcțiune a anticheat-ului se realizează prin descărcarea pachetului atașat mai jos, dezarhivarea acestuia în cstrike/addons și adăugarea în fișierul addons/metamod/plugins.ini a liniei corespunzătoare versiunii sistemului de operare pe care server-ul rulează:

Code:
linux addons/hlguard/dlls/hlguard_mm_tintin.so
win32 addons\hlguard\dlls\hlguard_mm_tintin.dll

 În cazul în care întâlniți erori sau întâmpinați dificultăți în utilizarea acestuia, sesizați printr-un comentariu, astfel încât să putem indentifica cauza problemei și găsirea unei soluții.
* FragArea HLGuard nu rulează pe server-ul public din cauza restricției impusă prin T&C de utilizare a serviciilor oferite de firma de host.

Așa cum deduceți și din titlu, dorim să alcătuim o echipă de management a server-ului public CS1.6: CS.FRAGAREA.RO și pe această cale, dăm startul înregistrărilor!

Dacă ești printre cei care știu să aprecieze un server bine configurat pentru un gameplay fluent și doresc să administreze unul, CS.FRAGAREA.RO este server-ul pe care îl cauți!

Completează cererea online: http://fragarea.ro/thread-151.html iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp!  Angel

Salutare! Am vazut anuntul pe instagram cu privire la deschiderea unui server de zm si voiam sa sugerez sa nu se exagereze cu minele laser, jetpack, lansator etc. care dupa parerea mea strica farmecul jocului.

[Image: ro-flag.png] Susține proiectul FragArea printr-o donație în moneda virtuală Electroneum (ETN). Sumele strânse vor fi folosite în scopul întreținerii serverelor și al îmbunătățirii portalului. În cazul în care folosești aplicația dedicată criptomonedei, scanează codul QR și introdu suma dorită pentru transfer.
[Image: en-flag.png] Supports the FragArea project through a virtual donation Electroneum (ETN). Closed sums will be used to maintain servers and improve the portal. If you are using the ETN application, scan the QR code and enter the amount you want to transfer.

[Image: etn-wallet.png]

[Image: ro-flag.png] În cazul în care nu deții aplicația și dorești transferi dintr-un portofel, folosește adresa: 
[Image: en-flag.png] If you do not own the application and want transfers from a wallet, use the address:

Code:
etnk76VZRAqJG5brHzPKuz11qHCFXsL8yRYjMSzP5J1jghbQJRzv6JeZzhpHfRUKT361FSEEWP1ybEKVrvCyKgGJ2Nqc71PjvQ


[Image: ro-flag.png] Atenție! Adresa de mai sus este doar pentru încasări ETN. Nu încercați să transferați către aceasta alte criptomonede întrucât nu va avea loc încasarea și riscați pierderea acestora. Dacă sunt doritori și de alte monede, vă rugăm să ne anunțați prin e-mail la contact@fragarea.ro și vom pune la dispoziție un portofel aferent monedei dorite. Lista va fi actualizată în timp.

Mulțumim pentru sprijinul și încrederea oferită!

[Image: en-flag.png] Careful! The above address is for ETN receipts only. Do not try to transfer other cryptomonas to it because we will not receive the sum and you risk losing them. If you are interested in other coins, please let us know by email at contact@fragarea.ro and we will provide a wallet for the desired currency. The list will be updated in time.


We want to thank your for your support and for trust offered!